Cauta

Newsletter

Circuit Turcia Splendori si savori orientale

Circuit Turcia Splendori si savori orientale

Statiuni:

  • Istanbul, Turcia

Tipul vacantei: Circuit
Tematica vacantei: Cultural
Modalitate transport: Autocar

 

 

 

 

 

CIRCUIT TURCIA

 

Splendori și savori orientale

 

10 zile: Istanbul – Ankara – Göreme - Konya – Antalya – Pamukkale - Kusadasi – Bodrum

 

 

DATA DE PLECARE 2019: 24.05

 

Program

 Ziua 1. București – Istanbul
Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața. Tranzitam Bulgaria. Istanbul ne întampină seara ca un joc de lumini și umbre, lăsându-ți imaginația să anticipeze încă de acum comorile de vizitat a doua zi. Zărim în treacăt forfota de oameni de la Podul Galata iar, în depărtare, se ridică impunătorul Turn Galata (clădit de Genovezi în 1348 ca turn de veghe asupra Bosforului) stând indiferent în perdeaua de lumini ambientale. Ne retragem la hotel. (Cazare în Istanbul).

 Ziua 2. Istanbul – Palatul Topkapȋ, Sf. Sofia, Moscheea Albastră
Günaydın! (Bună dimineața!). După micul dejun, mergem la pas spre Sultanahmet, vechiul oraș Constantinopole. Priveliștea te fură oriunde te-ai întoarce, palate monumentale, minarete silfide ce brăzdează norii incită privirea. Vechea reședință a sultanilor otomani, Palatul Topkapî, (astăzi muzeu) este primul obiectiv unde intrăm. Complexul cuprinde mai multe clădiri care aveau fiecare un rol bine definit în viața opulentă la curtea sultanului și grădini luxuriante prin care odinioară se plimbau concubinele regale însoțite de eunuci. În muzeu, într-o companie selectă, se află expusă și sabia lui Ștefan Cel Mare, alături de Toiagul lui Moise, turbanul lui Avraam (Abraham) și cel al lui Iosif (Jusuf).
La doar câteva minute de mers, ajungem la Catedrala Sf. Sofia (Aya Sofya) reper istoric, religios și cultural, capodoperă arhitecturală ce atrage milioane de vizitatori în fiecare an.
Apoi, pașii ne îndrumă spre Moscheea Albastră, cel mai fotogenic edificiu al Turciei. Monument și loc de rugăciune deopotrivă, moscheea și-a câștigat renumele după mozaicul superb, predominant albastru, fiind considerat un simbol al Turciei. Domurile sale în cascadă și cele 6 minarete zvelte îl fac unic în toată lumea islamică. La cateva minute de mers descoperim Hipodromul, construit de împaratii bizantini, astăzi parc, unde admirăm Obeliscul Egiptean, Fântâna lui Wilhelm II, Coloana Șerpuită și Coloana lui Constantin Porfirogenetul. Loc de poze și…

Moment de răgaz:
Istanbul și-a câștigat renumele de capitală a savorilor orientale, a gusturilor si deliciilor ce-ți lasă gura apă. Așa că, ne lăsăm ghidați spre un restaurant local cu meniu tradițional turcesc din care nu vor lipsi kebabul, ayran-ul și baclavalele, după care ne retragem la hotel.

 Ziua 3. Istanbul - Ankara
Pornim motoarele, dimineața devreme, după micul dejun. Traversăm peisajul auster al podisului anatolian urmărind formațiunile stîncoase sterpe din depărtare. Ajungem în Ankara. Capitala Turciei de astăzi contrastează puternic cu grandoarea și opulența Istanbulului, unde au lăsat urme ostentative două dintre cele mai mari imperii ale istoriei. Ankara, vechiul Ancyra, ne încântă cu monumente din epoca romană precum Coloana lui Iulian, ruinele Termelor Romane și Templul lui Augustus. Apoi vizităm Moscheea Haci Bayram Camii și spectaculoasele ziduri ale Cetății Kale din perioada otomană. La începutul secolului XX, părintele fondator al Turciei moderne, Mustafa Kemal Ataturk (1881-1938), a dispus mutarea centrului guvernamental și administrativ al țării în Ankara. Atracția principală din Ankara este o reprezentare fidelă a caracterului lui Ataturk, Complexul muzeal și Mausoleul Mustafa Kemal Ataturk. Pe lângă mausoleu, complexul mai cuprinde un muzeu dedicat vieții lui Ataturk, Calea Onoarei flancată de leii hitiți, și un platou imens intitulat Curtea Onoarei.

 Ziua 4. Ankara- Göreme - Nevsehir
Mic dejun. Suntem nerăbdători să pornim la drum și ajungem în Satul Göreme - votat drept unul dintre cele mai frumoase așezări rurale din lume de către câteva reviste de călătorie. Cu fațadele lor de piatră, casele pe jumătate îngropate în rocile vulcanice, ascund adevărate labirinturi subterane. Priveliștea selenară ne fură imaginația, mai ales că cerul e pătat de baloane cu aer cald. Majoritatea vizitatorilor aleg să facă un tur cu balonul cald, principala activitate din această regiune care a devenit și un fel de emblemă turistică locală. Ne plimbăm pe aleile din sat cu opriri la două biserici: El Nazar și Sakli Kilise (Biserica Tăinuită), apoi plecăm pe drumul către Muzeul în aer liber Göreme.

Moment de răgaz:
Ia-ți camera foto (și inima în dinți) și urcă într-un balon cu aer cald. Este realemente o experiență pe care n-o vei uita o viață. De la înălțime poți cuprinde văile colorate în nuanțe de roz și galben ale dealurilor unduitoare, satele dăltuite în munte, Valea Dragostei cu ale sale formațiuni în formă de ciuperci uriașe, văile Devrent Pasabag și Goreme. Merită toți banii, parole! (Pe cheltuiala proprie).

Chiar la marginea satului Göreme se află un sit din patrimoniul UNESCO, Muzeul în aer liber din Göreme. Aici se ascunde în roca vulcanică un întreg complex monahal cu biserici rupestre și chilii ale călugărilor proto-creștini. Pereții așezămintelor adăpostesc fresce fabuloase în stil bizantin. Complexul datează din secolele X-XII, când Cappadocia era un important centru religios bizantin. Aici vom admira pe rând: Capela Mărului cu fresca Înălțării Domnului deasupra intrării; Capela Sf. Barbara cu pereții interiori de un roșu-ocru, Biserica Șarpelui cu frescele reprezentându-i pe Sf. Gheorghe și Sf.Onufrei, uimitoarele și superb restauratele fresce ale Bisericii Întunecate și întortocheata Biserică Tokali, cu a sa boltă acoperită complet de scene biblice. Muzeul este unul dintre cele mai importante atracții din Turcia și este cea mai faimoasă din Cappadocia.
Plecăm apoi spre Avanos, o mică localitate, faimoasă datorită meșterilor olari, unde vizităm un atelier de ceramică pentru a vedea la lucru unul dintre artizanii locului. Meșterul ne dă ocazia să ne murdărim pe mâini, modelând lutul după pofta inimii. După această experiență telurică, pornim din nou, drumul spre hotel trecând pe lângă rîul Kizilirmak. Oprim scurt pentru a surprinde cadre perfecte cu „Râul Roșu”. Ne întoarcem la hotel unde savurăm cina alături de companionii de călătorie. (Cazare in Nevsehir).

 Ziua 5. Göreme – Orașele subterane – Konya
Ziua precedentă a fost un fel de aperitiv pentru a explora orașele subterane din regiune. Primii oameni care au început să sape adăposturile subterane din regiune au fost hitiții, în epoca bronzului. Orașele subterane din Cappadocia și-au atins apogeul în epoca bizantină, secolele VI - VII, când creștinii din regiune au fost nevoiți să se ascundă în subteran perioade lungi de timp pentru a scăpa de arabi și invadatorii persani. Orașul subteran Kaymaklı este cel mai mare exemplu de acest fel din Cappadocia, cu un labirint de camere conectate prin tuneluri, care se întind pe opt niveluri. La fel de spectaculos, orașul subteran Derinkuyu este cel mai adânc adăpost subteran din Cappadocia, și de reținut, este mai puțin asaltat de turiști. E timpul să ne reîncărcăm bateriile, luăm masa la un restaurant local și ne răcorim cu ceai aromat de fructe sau Salep.

Moment de răgaz:
Regiunea este faimoasă pentru artizanii locali, țesători, meșteri ceramiști, bijutieri. Ne oprim la un magazin de covoare de unde poți cumpăra un covor autentic anatolian lucrat manual, apoi vizităm o fabricuță de onyx, locul ideal pentru achiziția de suveniruri. Cu siguranță, piesele autentice își vor găsi un loc special în casa ta ca obiect de decor.

O ultima redută pentru această zi este Uçhisar, cu fortăreața sa dăltuită în stânca masivă ce domină dealurile dimprejur și Valea Porumbeilor. Fortăreața era folosită drept refugiu de către protocreștini în perioada romană și bizantină.
După o scurtă pauză de prânz, pornim din nou. În drumul nostru poposim la un vechi Kervansaray (caravanserai ) între Konya și Aksaray. Provocarea următoare este un adevărat labirint, vechiul oraș subteran Saratli (Kirkgoz). Explorăm încăperile legate prin tuneluri înguste printre care identificăm încăperile folosite ca magazine, locuințe, un hambar de grâne, chiar și o cramă. Ne retragem la hotel în Konya . (Cazare în Konya).
După cină, asistăm la o Ceremonie Sema, cu dansul Dervișilor Rotitori.(Opțional)

 Ziua 6. Konya - Antalya
Dupa micul dejun ne începem vizita în Konya, important centru de pelerinaj religios pentru musulmani, cunoscut în special datorită poetului și filozofului Mevlana Celaleddin Rumi care a fondat aici secta Sufi a Dervisilor Rotitori în secolul al XIII-lea. Vizităm muzeul care îi este dedicat, trecând superba Poartă a Dervisilor (Dervisan Kapsi), intrăm în grădina de trandafiri și găsim la capătul aleii mausoleul poetului.
Aflăm de la ghidul nostru detalli din viața de zi cu zi a dervișilor sufi. În Konya sunt o sumedenie de medrese, școli teologice ale căror superbe clădiri merită atenția noastră. Muzeul Faianței (Karatay Medresisi), odinioară colegiu teologic, este astăzi una dintre principalele atracții turistice din Konya. Peretii sunt placati cu frumoasa ceramica în stil Suljuk. Mai desoperim Muzeul Sculpturii (Ince Minareli Medrese), parcul Alaeddin Tepe amenajat pe situl vechii citadele, apoi ruinele Palatului Alaedin Kaykobad și impunătoarea moschee Aleadin Camii, una dintre cele mai vechi din lume, ridicată în secolul XIII după tradiția arabă cu o bolta de lemn sustinută de 42 de coloane antice.
Moscheea Aziziye, cu ornamentele sale în stil Baroc și două minarete în stil Rococo, face notă discordantă în lumea musulmană, fiind o atracție de neratat pentru pasionații de rarități și ciudățenii.

Moment de răgaz:
Artera principală din orașul vechi este ticsită de restaurante și cafenele care de abia așteaptă ca oaspeții însetați să le calce pragul. Savurează-ți ceaiul sau cafeaua la o terasă și admiră în tihnă peisajul citadin ce amintește de viața provincială din vechiul Imperiu Otoman.

După-amiază ne îndreptăm spre frumoasa stațiune de litoral a Turciei de pe malul Mării Mediterane. Sosire și cazare în Antalya. După cină te invităm la o plimbare prin stațiune. Merită să ajungi până la cel mai notabil vestigiu roman din oraș - Poarta lui Hadrian. Și, neapărat, explorează Portul Vechi, cu magazine atractive, aromă de cafea și condimente plutind în aer, cu terase și cafenele cochete, cu o atmosfera vibrantă.

 Ziua 7. Antalya - Side - Cascada Manavgat - Antalya
După micul dejun ne pregătim să vizităm superba stațiunea Side, unde se află ruinele unor monumente antice de o frumusețe atemporală. Drumul de coastă trece prin peisaje în care munții și marea nu au loc să se despartă. În cocheta stațiune Side avem o agendă încărcată. Mai întâi vizităm grandiosul Teatru Roman, o mărturie remarcabilă a arhitecturii romane, dar și a faptului că în timpul imperiului se organizau spectacole colosale la care asistau peste 15.000 de spectatori frenetici. Apoi admirăm frumusețea clasică a Templelor lui Apollo și a Dianei, ale căror coloane intacte lasă loc imaginației în a le restaura mental în toată splendoarea lor de odinioară. Apoi, la câțiva km depărtare, în drumul nostru spre Aspendos, oprim să ne răcorim lângă cascada Manavgat, o altă ocazie excelentă de a scoate aparatele foto și de a captura imagini cu peisaje de vis. Dacă amfiteatrul din Side impresiona prin masivitate, Teatrul Antic din Aspendos culege laurii celei mai bine conservate edificii de acest gen din lume. Înconjurată de livezi și ferme, clădirea amfiteatrului pare încremenită în timp. Noi însă, ne urnim din loc și ne retragem spre hotelul nostru din Antalya.

 Ziua 8 . Antalya – Pamukkale - Piscina Cleopatrei - Kusadasi
După micul dejun ne îndreptăm spre Pamukkale cu ale sale terase de travertin albe, semicirculare. Dacă orașele „mușuroi” ale Turciei ne-au redus la tăcere de uimire, o altă atracție supra-realistă reușește să rivalizeze cu acestea. Inspirati de muntele de un alb sclipitor, cu formațiunile sale calcaroase, semicirculare, turcii au dat locului numele Pamukkale care înseamnă “Castelul de bumbac”. Odată ajunși la poalele muntelui, urcăm la pas, desculți, bucurându-ne de priveliștea uimitoare și de blândețea netedă a teraselor de travertin. In apropiere se află ruinele orașului balnear, Hierapolis, un loc adorat de romani pentru izvoarele sale cu apă termală ce conțin minereuri de calcit alb. Acestea sunt și sursa teraselor de travertin, azi deschise publicului larg pentru a testa din plin binefacerile apelor termale. Revigorați după baia fierbinte, coborâm spre ruinele orașului Hierapolis, printre cele mai bine păstrate orașe antice. Aici descoperim Poarta Frontinus , Strada Coloanelor, principala arteră a vechiului polis, Biserica Bizantină, ruinele Tempului lui Apollo, apoi urcăm spre spectaculosul Teatru Antic, construit din porunca împăratului Severus în anul 206 D.H.

Moment de răgaz :
Termele Romane din vechiul Hierapolis invită doamnele tentate să se scalde în Baia Cleopatrei, un locșor cu apă limpede, în care se presupune că s-ar fi îmbăiat însăși frumoasa regină egipteană. Apa are temperatura constantă de 36 ° C, indiferent de anotimp, și se crede că ar avea proprietăți de reîntinerire a tenului. Experiența este unică, piscina cu apa limpede lasă să se vadă părți din coloanele de marmură vechi de peste 2000 de ani.

Plecam spre cea mai cosmopolită stațiune turcească, Kusadasi care și-a luat numele de la mica insulă aflată la intrarea în portul vechi. Kusadasi înseamnă în limba turcă „Insula Păsărilor”. (Cazare in Kusadasi)

 Ziua 9 . Kusadasi – Effes – Capela Meryemana – Bodrum
După micul dejun ne ocupăm locurile în scaunele confortabile ale autocarului și admirăm pitorescul regiunii rurale în drum spre Effes. UNESCO a declarat Effes-ul cel mai bine conservat oraș antic de pe toată coasta mediteraneană. Superbele vestigii arhitecturale din perioada de glorie a Effes-ului sunt dovada clară că bunăstarea era la ea acasă. Intrăm în orașul de odinioară, mergând la pas printre coloanele ionice si ajungem la faimoasele ruine ale Bibliotecii lui Celsius, apoi Templul lui Hadrian și Termele Romane. Effes găzduia în mod regulat jocuri și lupte cu gladiatori așa că, la distanță cât să arunci o piatră, găsim un amfiteatru uriaș, Teatrul Mare unde, se pare, a predicat Sf. Pavel în fața a peste 25 000 de oameni. E timpul să ne retragem la un restaurant local, să savurăm un kebab sau lahmacun firebinte și aromat cu ayran răcoritor. Cu energie nouă, ne îndreptăm spre Casa Fecioarei Maria. De fapt, ajungem la Capela Meryemana clădită pe fundația unei clădiri care, susțin unii, ar fi fost ultimul refugiu al Fecioarei Maria. Pentru a vizita interiorul și a vedea altarul se plătește o taxă suplimentară. Lăsăm Effesul în urmă cu experiențe de neuitat, nu înainte de a mai face un popas la coloanele Templului Zeiței Artemis, una dintre Cele Șapte Minuni ale lumii antice.

Moment de răgaz :
Daca tot ati ajuns in Efes trebuie sa mergeti si la mormântul Apostolului Ioan, sa va puneţi o dorinţă. Atingerea marmurei reci îti da o senzatie unica si vei fi încredintat ca dorinta ti se va îndeplini. Biserica Sfântului Ioan a fost realizata din piatra si caramida, fiind construita sub forma de cruce înscrisa, având sase cupole mari si cinci mai mici, cea mai mare cupola aflându-se deasupra mormântului Apostolului.
Ne continuam programul si ne indreptam spre autocar pentru a parcurge repede distanta pana la Bodrum, statiune etalon a litoralului turcesc. (Cazare la Bodrum).

 Ziua 10 . Bodrum
După micul dejun servit la hotel, pornim să explorăm vechiul oraș grecesc Halikarnas, azi o stațiune fermecătoare, îmbrăcând relieful înalt al țărmului Mării Egee cu casele sale albe în stil mediteranean și terasele mirosind a orhidee și petale de smochini. Atracția principală în Bodrum este impresionantul Castel Sf. Petru, ridicat de cavalerii cruciați din Rhodos. Astăzi acesta găzduiește Muzeul de Arheologie Marină în care poți urca la bordul unei galere antice grecești.

Moment de răgaz :
Locul ideal de a face poze cu panorama superbă a golfului se află chiar la înălțimea zidurilor de apărare ale cetății, păzite și azi de tunuri grele de fontă.

Mausoleul din Halikarnas, distrus de un cutremur devastator în 494, era considerat una din cele șapte minuni ale lumii antice. Monumentul ar fi avut înălțimea de 49 m, rivalizând timid cu piramidele. Ruinele templului mormânt al guvernatorului local Mausol și Amfiteatrul din Bodrum, o structură antică terminată în perioada romană, ar putea fi obiective demne de bifat.

Experiență: ritm și gusturi tradiționale
La final de excursie ramai conectat in ritmul antrenant la vietii din aceasta parte de lume si participa la o Seară Tradiționala Turcească: cină tradițională, spectacol cu dansatoare din buric, ritmuri orientale, ceai și narghilea cu aromă de măr verde.

 Ziua 11 . Bodrum - Bucuresti
Mic dejun. Hoşçakal, görüşürüz...! (La revedere, pe curând...!) Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat si ne indreptam spre aeroportul din Bodrum pentru zborul spre casa.

 

A

B

C

D

PELLERIN   PLUS

BEST DEAL

Reducere 90 €

PROMO

Reducere 50 €

STANDARD +

Reducere  35 €

269

+ 240 € (bilet avion, transferuri si  transport  autocar local)=

509 euro

179

+ 240 € (bilet avion, transferuri si  transport  autocar local)=

419 euro

219

+ 240 € (bilet avion, transferuri si transport  autocar local)=

459 euro

234

+ 240 € (bilet avion, transferuri si  transport  autocar local)=

474 euro

pret de persoana in camera dubla

 

ü  Oferta valabila pentru primle locuri in autocar;

ü  Avans  25% la inscriere;

ü  Diferenta de plata pana la  21 de zile inainte de data plecarii;

ü  GRATUIT  - PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

ü  20% REDUCEREla achitarea excursiilor optionale;

ü  Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ü  ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

ü  Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

ü  Plata integrala la inscriere;

ü  Nu se accepta modificari sau anulari.

ü  Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ü  ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

ü  Avans  50% la inscriere;

ü  Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;

ü  Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ü  Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ü  Oferta este valabila pana la  28.02.2019.

 

 

ü  Avans 25 % la inscriere;
Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

ü  Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ü  Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ü  Oferta este valabila pana la 30.04.2019.

 

suplimente &reduceri

·    Supliment de single 125 €

·    Reducere a 3-a persoana in camera  30 €.

·    Reducere copil  6-12 ani  - 45 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

PREŢUL INCLUDE

• transport cu autocar climatizat;
• 3 nopți de cazare la hotel de 3*
• 6 nopti de cazare la hotel de 4*
• 9 mic dejun;
• 6 cine la hotel ;
• Ghizi locali în Istanbul, Goreme, Konya, Effes;
• tur de Istanbul by night cu trecere peste Bosfor în ASIA;
• gustare tradițională (kebab, ayran și baclavale) în ziua 2
• bilet de avion Bodrum– Bucuresti;
• transfer hotel – aeroport.
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

BONUSURI

• transferuri din țară conform programului;
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
• Reducere 10% la achitarea din tara a 2 excursii opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

OPȚIONAL

• Ceremonie Sema – 30 €/pers.
• Seara turceasca – 35 € /pers.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale pentru minim 30 de persoane;
• Transportul în Istanbul și la obiectivele turistice.

SUPLIMENTE & REDUCERI

• Supliment de single 125 €
• Reducere a 3-a persoana in camera 30 €.
• Reducere copil 6-12 ani - 45 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

 

Transferuri către Autogara Centrală Memento Bus din:

Oras

Tarif/sens/pers.

Oras

Tarif/sens/pers.

Ploiești

5 €

Pitești

5 €

Brașov

10 €

Rm. Vâlcea

10 €

Constanța

12 €

Craiova

12 €

Galați

12 €

Sibiu

15 €

Brăila

12 €

Tg. Mureș

15 €

Bacău

15 €

Cluj

17 €

Iași

17 €

 

 

Cuvinte cheie: circuit autocar turcia; circuit cappadokia; circuit turcia cappadokia; circuit ieftin turcia; circuit turcia cappadokia; reduceri circuite; circuit turcia cappadokia early booking; circuit autocar turcia cappadocia; istanbul; ankara; goreme; konya; antalya; pamukkale; kusadasi; bodrum;

Pentru acest hotel e posibil sa fi aparut si alte reduceri. Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati

Produse asemanatoare

circuit autocar istanbul, circuit istanbul recomandat, circuit ieftin autocar, oferta vacanta ieftina turcia, oferta avantajoasa circuit istanbul, circuit istanbul autocar, vacanta istanbul, istanbul, ankara, goreme, uchisar, konya, antalya, pamukkale, marmaris, kusadasi, efes, troia

Circuit Descopera Turcia Misterioasa
Vezi detalii »

istanbul circuit autocar, oferta istanbul circuit, oferta vacanta istanbul, oferta speciala circuit istanbul, circuit economic istanbul, circuit autocar istanbul, circuit istanbul 5 zile, circuit recomandat istanbul, circuit istanbul insula printului

Circuit Istanbul Capitala savorilor si experientelor orientale
Vezi detalii »

circuit autocar turcia, circuit cappadokia, circuit turcia cappadokia, circuit ieftin turcia, circuit turcia cappadokia, reduceri circuite, circuit turcia cappadokia early booking, circuit autocar turcia cappadocia, istanbul, ankara, goreme, konya, antalya, pamukkale, kusadasi, bodrum

Circuit Turcia Splendori si savori orientale
Vezi detalii »