Cauta

Newsletter

Circuit Olanda Explorer

Circuit Olanda Explorer

Statiuni:

  • Amsterdam, Olanda

Tipul vacantei: Circuit
Tematica vacantei: Cultural
Modalitate transport: Avion

 

 

 

 

 

CIRCUIT Olanda Explorer

 


6 zile: Amsterdam – Haga – Delft – Rotterdam - Kinderdijk – Gouda
 

 

DATE DE PLECARE 2019: 16.05; 06.06; 27.06; 28.07; 04.08; 18.08; 29.08; 12.09

 

Program

 Ziua 1. București - Amsterdam
Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale zburam catre Amsterdam. După aterizare, ne imbarcam in autocarul de transfer si ne îndreptăm spre hotelul nostru din Amsterdam pentru cazare. Program liber. In cursul serii intalnire cu ghidul si grupul sosit din tara cu autocarul. “Sedinta Tehnica”! … discutam programul pentru urmatoarele zile.

 Ziua 2. Amsterdam
Începem ziua cu un tur al Amsterdamului. Obiectivele turistice sunt numeroase: Piața Dam, din centrul orașului, Rijksmuseum cu celebrul tablou, ”Rondul de noapte” a lui Rembdrandt, Munttoren - Turnul banilor, Muzeul Van Gogh, Casa Anne Frank… Nu este o exagerare să spui că la Amsterdam dai peste o capodoperă la fiecare pas! Dar dincolo de muzee și obiective turistice, capitala Olandei ascunde magazine originale, unde designerii locali își vând creațiile - fie ele haine, bijuterii sau obiecte de design interior, restaurante cu mâncare de pe toate continentele, parcuri verzi unde localnicii ies la picnic în prima zi fără ploaie.
Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Optional va propunem o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Bucură-te la maximum de toate acestea, Amsterdamul este unic! Seara cazare la acelasi hotel din Amsterdam.

 Ziua 3. Volendam - Zaanse Schans - Haarlem
Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala la Volendam, batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipică și bărcile pescarilor din port pare un decor de film. Următoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un sătuc olandez de poveste și un muzeu viu, în care putem vedea cum se face brânza tradițională și unde locuitorii încă se încalță cu saboți de lemn, iar morile de vânt funcționează nestingherite. Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atracții turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda și Casa Corrie ten Boom. Povestea acestei case este fascinantă: Corrie ten Boom a fost o ceasornicăreasă creștină care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un număr impresionant de evrei să scape de Holocaust. Mai târziu ea a povestit totul într-o carte, intitulată ”Refugiul”. Seara ne îndreptăm spre Amsterdam, unde rămânem peste noapte.

 Ziua 4. Amsterdam - Haga - Delft – Rotterdam - Kinderdijk
Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala la Haga – Delft – Rotterdam. Ne îndreptăm spre Haga, capitala administrativă a Olandei și sediul Curții Penale Internaționale. Haga este un oraș viu, cu arhitectură tipic olandeză, cu monumente vechi de sute de ani și din calea afară de șarmant datorită lacului Hofvijver, aflat chiar în centrul orașului. In centrul istoric al orasului se afla Palatul Pacii si Parlamentul. Următorul popas îl facem în celebrul Delft, locul de origine al porțelanului alb-albastru pictat de mână, emblematic pentru Olanda. Mergem mai departe și ne oprim la Rotterdam, cel mai mare și mai important port din Europa. Incepem turul pietonal in centrul vechi admirand Catedrala - Grote Sint Laurenskerk si apoi privirile ne sunt atrase de casele cub , proeicte rezidentiale indraznete. Pentru a avea insa o panoramă excelentă asupra orașului și a portului se recomandă o vizită la Turnul Euromast, înalt de 100 de metri. Ne continuăm ziua cu o vizită la Kinderdijk, o destinație idilică din apropierea Rotterdamului, unde în 1740 s-au construit 19 mori de vânt, păstrate în stare perfectă și constituind în prezent cel mai mare grup de mori vechi olandeze și una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Olanda. Seara ne îndreptăm spre Amsterdam, unde rămânem peste noapte.

 Ziua 5. Amsteram – Gouda
Ne începem periplul de astăzi cu o vizită (optionala) in Gouda, o localitate medievală celebră datorită sortimentului de brânză care îi poartă numele. Interesant este că brânza Gouda nu se numește așa pentru că ar fi produsă neapărat în această regiune, ci pentru că, timp de secole, a fost comercializată în piața de brânză din centrul orașului Gouda.

 Ziua 6. Amsterdam – Bucuresti
Plecăm spre aeroportul din Amsterdam și zburăm înapoi spre România, cu amintiri frumoase din vacanta.

A

B

C

D

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 100 €

PROMO

Reducere 70 €

STANDARD +

Reducere  40 €

375

+ 295 € (bilet de avion, transferuri si transport autocar)=

670 euro

275

+ 295 € (bilet de avion, transferuri si transport autocar)=

570 euro

305

+ 295 € (bilet de avion, transferuri si transport autocar)=

600 euro

335

+ 295 € (bilet de avion, transferuri si transport autocar)=

630 euro

pret de persoana in camera dubla

 

ü  Avans  25% la inscriere;

ü  Diferenta de plata pana la  21 de zile inainte de data plecarii;

ü  GRATUIT  - PELLERIN CLUB CARD, avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

ü  GRATUIT  Volendam, Zaanse Schans, Haarlem

ü  Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ü  ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

ü  Plata integrala la inscriere;

ü  Nu se accepta modificari sau anulari.

ü  Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ü  ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

ü  Avans  50% la inscriere;

ü  Diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii;

ü  Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ü  Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ü  Oferta este valabila pana la  28.02.2019.

 

ü  Avans 25 % la inscriere;
Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

 

ü  Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ü  Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ü Oferta este valabila pana la 30.04.2019.

suplimente & reduceri

·         Supliment de single 145 € ;

·         Reducere copil  6-12 ani  - 25 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

PREŢUL INCLUDE

• Bilet de avion Bucuresti -Amsterdam si retur
• 5 cazari la hotel de 2-3*
• 5 mic dejun;
• ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a pana in ziua a 5-a; in rest asistenta turistica.
• Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al carui ghid va insoti si turistii sositi cu avionul.


BONUSURI

• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
• Reducere 10% la achitarea din tara a 3 excursii opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

 

OPȚIONALE

• Volendam, Zaanse Schans, Haarlem - 45 €/pers
• Haga, Delft, Rotterdam - 45 €/pers
• Excursie Gouda - 20 €/pers.
• Croaziera Amsterdam - 15 €/pers.

 

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ

• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Transportul local in Amsterdam
• Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane; Autocarul deserveste si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.


SUPLIMENTE & REDUCERI

• Supliment de single - 145 €
• Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.

 

Cuvinte cheie: circuit amsterdam; circuit avion amsterdam; amsterdam; haga; delft; rotterdam; kinderdijk; gouda;

Pentru acest hotel e posibil sa fi aparut si alte reduceri. Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati