Cauta

Newsletter

BENELUX: BELGIA – OLANDA - LUXEMBURG

Statiuni:

 • Toate statiunile, Benelux

Tipul vacantei: Circuit
Tematica vacantei: Cultural
Modalitate transport: Avion

Pentru plecarea din 01 August:

Ziua 1 | BUCURESTI – AMSTERDAM – ALMERE

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 07:00 si aterizare la Amsterdam la ora 09:00.Amsterdam esteun oras cu peste 700 de ani de istorie ce ofera vizitatorilor o incursiune intr-o lume diferita, unde istoria se imbina perfect cu modernismul, iar cultura are un loc aparte printre tumultoasa viata de noapte.                    Tur de oras cu ghid local Amsterdam: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh. Din Amsterdam plecam catre Almere, unul dintre cele mai noi orase din Olanda cu superbe zone rezidentiale, parcuri si o infrastructura de invidiat, situat la doar 20 de minute de centrul Amsterdamului. Cazare hotel Best Western Plus Plaza 4* sau similar Almere.

 

Pentru plecarea din 29 August

Ziua 1 | BUCURESTI – AMSTERDAM - ROTTERDAM

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:55 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si aterizare la Amsterdam la ora 15:55. Plecam catre Rotterdam, cel mai important oras comercial al Olandei si in acelasi timp cel mai mare port al Europei. Tur de oras inRotterdam. Din 1962 pana in 2004, Rotterdam a fost cel mai aglomerat port din lume, fiind depasit in 2004 de Shanghai. Un oras cosmopolit, unde casele de caramida au fost inlocuite cu zgarie norii din sticla si otel care gazduiesc birourile numeroaselor companii internationale care isi au sediile aici. Un obiectiv remarcabil al orasului il reprezinta Casele Cubice, creatie a arhitectului Piet Blom care si-a dorit sa construiasca un sat intr-un oras. Fiecare casa este gandita sa reprezinte un copac in forma abstracta, intreg complexul reprezentand o padure. Turnul Euromast ofera o panorama superba a intregului oras dar si a portului, de la o altitudine de 96 m si este inclus in Federatia Mondiala a Marilor Turnuri. Cazare NH Capelle 4* sau similar Rotterdam.

 

Pentru plecarea din 01 August:

Ziua 2 | ROTTERDAM – HAGA – DELFT

Mic dejun. Astazi vom vizita alte trei repere importante ale Olandei si anume Delft, Rotterdam si Haga.Rotterdam este cel mai important oras comercial al Olandei si in acelasi timp cel mai mare port al Europei. Din 1962 pana in 2004, Rotterdam a fost cel mai aglomerat port din lume, fiind depasit in 2004 de catre Shanghai. Un oras cosmopolit, unde casele de caramida au fost inlocuite cu zgarie norii din sticla si otel care gazduiesc birourile numeroaselor companii internationale care isi au sediile aici. Un obiectiv remarcabil al orasului il reprezinta Casele Cubice, creatie a arhitectului Piet Blom care si-a dorit sa construiasca un sat intr-un oras. Fiecare casa este gandita sa reprezinte un copac in forma abstracta, intreg complexul reprezentand o padure. Turnul Euromast ofera o panorama superba a intregului oras dar si a portului, de la o altitudine de 96 m si este inclus in Federatia Mondiala a Marilor Turnuri. Haga este capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale, un oras de importanta internationala si o casa pentru multe culturi diferite. Palatul regal si Tribunalul Penal International sunt printre obiectivele cele mai importante ale Hagai.Delft este un oras renumit pentru ceramica albastra care ii si poarta numele. Pe langa fabrica de ceramica, se poate vizita piata centrala cu statuia lui Hugo Grotius, biserica Noua construita in 1396 sau casa lui Johannes Vermeer.  Intoarcere in Almere.Cazare hotel Best Western Plus Plaza 4* sau similar Almere.

 

Pentru plecarea din 29 August

Ziua 2 | AMSTERDAM - HAGA

Mic dejun. Excursie la Haga,care este capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale, un oras de importanta internationala, o casa pentru multe culturi diferite. Palatul regal si Tribunalul Penal International sunt printre obiectivele cele mai importante ale Hagai.Apoi mergem catre Amsterdam, un oras cu peste 700 de ani de istorie ce ofera vizitatorilor o incursiune intr-o lume diferita, unde istoria se imbina perfect cu modernismul, iar cultura are un loc aparte printre tumultoasa viata de noapte. Tur de oras cu ghid local Amsterdam : Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh.Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Intoarcere la hotel. Cazare NH Capelle 4* sau similar Rotterdam.

 

Ziua 3 |OLANDA – BRUXELLES

Mic dejun. Plecam catre Bruxelles - capitala Belgiei, oras multicultural si multilingv, unul dintre sediile Parlamentului European, sediul Comisiei Europene si al Consiliului Uniunii Europene. Un amestec de vechi si nou, de traditional si international, de stradute inguste si bulevarde largi, regalitate si democratie fac din Bruxelles o capitala cu totul si cu totul speciala ce poate aspira cu usurinta la titlul de capitala de facto a Europei. Tur de oras cu ghid local in Bruxelles: Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel. Transfer la hotel si check-in. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel NH Brussels Louise 4* (plecare 01 august) / Pullman Brussels Centre Midi 4* (plecare 29 august) sau similar Bruxelles.

 

Ziua 4|GENT – BRUGES

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau excursie optionala la Bruges & Gent. Plecam spre pitorescul Bruges, supranumit si “Venetia Nordului”, fosta capitala a Culturii Europene in 2002. Vizitam vechiul centru istoric, a carui frumusete si conservare deosebita i-a adus protectia sub patrimoniul UNESCO: Palais Provincial, Catedrala Notre Dame - ce adaposteste statuia Fecioarei Maria din marmura alba care a fost creata de marele Michelangelo. Continuam cu vizitarea oraselului Gent – „perla Flandrei”, oras cu puternice accente flamande, canalele romantice, stradute medievale, catedrala, muzee. Putem vizita: Turnul cu Ceas (Belfort), Catedrala, Castelul Gravensteen. Intoarcere la Bruxelles. Cazare la hotel NH Brussels Louise 4* (plecare 01 august) / Pullman Brussels Centre Midi 4* (plecare 29 august) sau similar Bruxelles.

 

Ziua 5 |BRUXELLES – NAMUR – LUXEMBURG

Mic dejun. In aceasta dimineata plecam catre Luxemburg si in drumul nostru ne oprim sa vizitam Namur, adevarata comoara ascunsa a Belgiei care ne va incanta privirile. Namur este capitala provinciei cu acelasi nume in regiunea Valonia din Belgia. Orasul este dominat de cetatea medievala ce sta pe promontoriul de la confluenta fluviilor Sambre si Meuse. Datorita pozitiei sale strategice orasul a fost teatru de operatiuni pentru numeroase batalii de-a lungul istoriei, cea mai recenta fiind in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dar acest lucru nu a oprit orasul sa infloreasca si sa se dezvolte cu fiecare provocare. Astazi Namur concureaza cu alte orase europene precum Viena, Paris sau Berlin pentru a fi numit una dintre cele mai bune destinatii europene ale anului 2020. Printre principalele atractii ale orasului se numara Catedrala Sf. Aubain realizata in stil baroc unde se afla altarul si coroana de aur a contilor de Namur si Biserica Iezuita Sf. Loupconstruita in secolul al XVII-lea, tot in stil baroc, ale carui elemente definitorii sunt coloanele realizate din marmura rosie. Clopotnita din Namur,cunoscuta si sub numele Turnul Saint Jacques, este una dintre cele 56 de clopotnite din Belgia incluse in patrimoniul UNESCO. Unul dintre cele mai importante muzee de arheologie din Belgia se afla la Namur. Muzeul de Arheologie din Namur este situat intr-o cladire istorica ce este ea in sine o comoara arhitecturala (Meat Hall) si ofera vizitatorilor sai oportunitatea sa admire importante colectii de artefacte din perioadele romana, franca si merovingiana. Plecam din pitorescul Namur si ne indreptam catre Luxemburg. Cazare la hotel Novotel Luxembourg Kirchberg 4* (plecare 01 august)  / Double Tree by Hilton 4* (plecare 29 august) sau similare Luxemburg.

 

Ziua 06 |LUXEMBURG

Mic dejun. Suntem in Luxemburg, capitala Marelui Ducat de Luxemburg, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene. De-a lungul istoriei a avut intodeauna o importanta majora datorita localizarii sale strategice in inima Europei. In centrul vechi al Luxemburgului vom putea admitra: Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm – unde se afla Primaria din anul 1830 si statuia marelui duce de Luxemburg – Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit - punct de belvedere, Monumentul Solidaritatii Nationale, Bock - stanca pe care a fost construit primul castel al ducatului, fortificatiile si cazematele, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei – se afla pe marginea vechilor fortificatii si mai este numit si "cel mai frumos balcon al Europei". Timp liber la dispozitie in Luxemburg. Cazare la hotel Novotel Luxembourg Kirchberg 4* (plecare 01 august)  / Double Tree by Hilton 4* (plecare 29 august) sau similare Luxemburg.

 

Ziua 7|LUXEMBURG - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei KLM KL1736 ce decoleaza la ora 06:10 cu destinatia Amsterdam. Sosire la Amsterdam la ora 07:15 si imbarcare pe zborul KL1373 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:30 si sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 13:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Transport Avion | 7 zile | de la 699 Euro

 

Tarife : calculate pentru un grup de 30 platitori

                          

Date de plecare

01 august

29 august

Adult in camera dubla

699 Euro

699 Euro

Al treilea adult in camera dubla cu pat suplimentar    

699 Euro

699 Euro

Copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti

499 Euro

499 Euro

Adult in camera single

899 Euro

999 Euro

 

Servicii incluse:

 • Zbor direct Bucuresti – Amsterdam, Compania KLM
 • Zbor Luxemburg – Bucuresti, via Amsterdam, Compania KLM
 • Transport cu autocar local conform programului
 • Cazare 6 nopti la hoteluri de 4* astfel:
  • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Best Western Plus Plaza Almere 4* sau similar (plecare 01.08)        respectiv hotelNH Capelle 4* sau similar Rotterdam (plecare 29.08)
  • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel NH Brussels Louise 4* (plecare 01.08) respectiv hotel Pullman Brussels Centre Midi 4* (plecare 29.08) sau similare Bruxelles
  • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Novotel Luxembourg Kirchberg 4* (plecare 01.08) respectivDouble Tree by Hilton 4* (plecare 29.08) sau similare Luxemburg
 • Tur de oras cu ghid local la Amsterdam
 • Tur de oras cu ghid local la Bruxelles
 • Tur de oras Luxembrug
 • Vizite si excursii conform programului la: Haga, Rotterdam, Namur
 • Insotitor roman de grup

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptie)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Intrarile la obiectivele turistice se achita individual la fata locului
 • Excursiile optionale
 • Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Cuvinte cheie: amsterdam rotterdam haga delft bruxelles gent bruges namur luxemburg olanda belgia;

Pentru acest hotel e posibil sa fi aparut si alte reduceri. Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati