Cauta

Newsletter

Revelion Budapesta

Revelion Budapesta

Statiuni:

  • Budapesta, Ungaria

Tipul vacantei: Sejur
Tematica vacantei: Revelion
Modalitate transport: Autocar

 

 

 

 

 

Revelion cu staif la Budapesta

 

Budapesta – Curbura Dunării - Esztergom – Visegrad – Szentendre

 

PERIOADA  29.12.2019 – 02.01.2020

 

Tarif: 1790 lei/pers
 

Program
Zici “Revelion cu ștaif", zici Budapesta. Un oraș împodobit cu o arhitectură greu de egalat, asemeni unei contese care s-a gătit cu cele mai de preț bijuterii ca să apară în fața invitaților ei. Un loc unde te poți delecta în aceeași zi cu un mers la un "spa ca la carte", poți asculta acorduri de jazz sau muzică clasică pe malul Dunării sau poți ciocni un pahar de Tokaji.

Duminică, 29.12: București – Budapesta (aprox. 835 km)
Pornim din București dis-de-dimineaţă și ne îndreptăm spre Ungaria. Petrecem următoarele 4 nopți la un hotel de 4* din Budapesta.

Luni, 30.12: Turul orașului Budapesta
Azi ne așteaptă un tur de neuitat prin una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Se vizitează cele mai importante monumente din oraș: Parlamentul, podurile de peste Dunăre, Opera, Piața Eroilor, Palatul Regal, Catedrala Sf. Ștefan, Bastionul Pescarilor, muzee (turul nu include intrările). La finalul turului, ne oprim în Piața Centrală, pentru o degustare de pălincă. Dupa amiază, program liber pentru a explora Budapesta pe cont propiu, de a ne bucura de shopping pe bulevardele centrale sau de atmosfera perfectă de iarnă la tradiționalul târg de Crăciun. Pe seară (opțional), croazieră pe Dunăre cu cină festivă.

Marți, 31.12: Petrecerea de Revelion
După micul dejun, ne bucurăm de timp liber pentru a vizita Budapesta pe cont propriu. Putem face o vizită într-unul dintre faimoasele muzee, cum ar fi Palatul Regal, Marea Sinagogă sau Parlamentul; vizita grădina zoologică proiectată extravagant în stil art nouveau; savura un ceai și o prăjitură într-un decor grandios, cu candelabre superbe și sculpturi la cafeneaua New York; sau experimenta câteva ore de relax la Băile Termale Széchenyi sau Rudas, unice în Europa atât din punct de vedere curativ, cât și pentru stilul arhitectural spectaculos. După-amiază, ne tragem sufletul și ne pregătim pentru petrecerea de Revelion. Opțional, dar indicat este dansul. Garantate sunt gusturile de neuitat, distracția și voia-bună. La mulți ani!

Miercuri, 1.01: Defileul Dunarii (aprox. 120 km)
După o noapte albă, servim un mic dejun târziu. Apoi vă invităm să participați la o excursie opțională de o jumătate de zi în Defileul Dunării, parc național UNESCO. Un tur de poveste, care începe cu orașul medieval Esztergom, până la 1241 capitala Ungariei, continuă cu cetatea medievală Visegrad, capitală în sec. al XIV-lea și reședința de vară a lui Matei Corvin. Iar la final, Szentendre, orășelul muzeu în aer liber al artiștilor plastici. Opțional, seară de folclor în Crama Borkatakomba, vestit labirint cu vinuri, de 120 km lungime. Cină cu specialități maghiare, degustare de vin, program folcloric și muzică lăutărescă.

Joi, 2.01: Budapesta - București (aprox. 835 km)
Ne luăm rămas-bun de la Budapesta și ne pregătim de plecarea spre casă.

Expo Congress Hotel 4*
www.expohotelbudapest.com

 

Localizare
Hotelul Expo Congress este situat pe centura verde a Budapestei, lângă centrul de expoziții Hungexpo. Cu ajutorul metroului M2, situat lângă hotel, se poate ajunge ușor atât în centrul Budapestei, cât și la toate atracțiile turistice ale capitalei.

Facilitățile hotelului
Hotelul Expo Congress oferă o saună, o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness disponibile gratuit. Hotelul serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet. Oaspeții pot savura preparate delicioase din bucătăria maghiară la localul Expo Brasserie, delecta cu băuturi la barul primitor din holul de la parter sau pot petrece până târziu la barul panoramic de la etajul 12.

Facilitățile camerelor
Fiecare cameră este dotată cu televizor LCD, telefon, seif, conexiune internet wireless gratuită, aparat de aer condiționat cu setări individuale și minibar. Băile includ duș sau cadă și oferă articole de toaletă și uscător de păr.

 

TARIFUL INCLUDE

• 4 nopți de cazare la hotel 4* în Budapesta
• Mic dejun bufet
• Petrecere de revelion cu cină festivă, pachet de băuturi, program muzical, la un restaurant din Budapesta
• Vizită la tradiționalul Târg de Crăciun
• Tur de Budapesta
• Alte vizite conform descrierii
• Transport cu autocar modern, cu climatizare
• Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă


TARIFUL NU INCLUDE

• Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
• Taxe și cheltuieli personale
• Intrările la obiectivele turistice
• Excursiile opționale

EXCURSII OPȚIONALE NEINCLUSE ÎN TARIF

• Croazieră pe Dunăre: 15 euro/ persoană
• Croazieră pe Dunăre cu cină festivă: 35 euro/ persoană
• Seară de folclor în Crama Borkatakomba: 35 euro/persoană
• Curbura Dunării (Esztergom, Visegrad, Szentendre): 20 euro/ persoană

 

REDUCERI & SUPLIMENTE

• Supliment SGL: 750 lei
• Reducere a 3-a persoană: 100 lei
• Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.
• Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife.

 

Cuvinte cheie: revelion budapesta; revelion autocar; revelion cu staif la budapesta; revelion 2020; ;

Pentru acest hotel e posibil sa fi aparut si alte reduceri. Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati