Cauta

Newsletter

 

Italia, oficial Republica Italiană, este un stat suveran european, situat în cea mai mare parte pe Peninsula Italică și cuprinzând și câteva insule la Marea Mediterană, cele mai importante fiind Sicilia și Sardinia.

Zona de coasta a Italiei se intinde pe 7.600 km si este scaldata de patru mari – Marea Adriatică la nord-est, Marea Ionică la sud-est, Marea Tireniană la sud-vest și în final Marea Ligurică la nord-vest.

Numeroasele insule sunt risipite de-a lungul coastei, din care Sicilia si Sardinia, primele doua ca marime din Mediterana, sunt cele mai importante. Printre raritatile in materie de peisaje ale Italiei, se numara vulcanii activi Vezuviu, Etna si Stromboli, toti legati de miscarile placii tectonice care au format Muntii Apenini.

Clima este de trei tipuri distincte: alpina in nord, caracterizata prin ierni reci si veri calde, temperata de-a lungul campiei Po, cu ierni reci si umede si veri cu temperaturi ridicate si multa umezeala, si clima mediteraneana in mare parte a peninsulei si pe insule, cu ierni blande si veri lungi, fierbinti si secetoase.

Napoli - Program Senior Voyage

De la 295 euro/pers/sejur/demipensiune
Plecari 2019

oferte italia seniori, napoli, italia seniori, napoli seniori, napoli sorrento, senior voyage, progr

Vezi detalii »
Sicilia - Program Senior Voyage

De la 295 euro/pers/sejur/demipensiune
Plecari 2019

sejur italia, sejur sicilia, sicilia, sicilia seniori, sejur ieftin sicilia, senior voyage, program

Vezi detalii »
Toscana - Program Senior Voyage

De la 295 euro/pers/sejur/demipensiune
Plecari 2019

sejur italia, sejur toscana, toscana seniori, toscana senior voyage, senior voyage, senior voyage, v

Vezi detalii »