Cauta

Newsletter

 

Turcia este o tara care se intinde pe doua continente, care mai bine de 10 000 de ani a fost leaganul marilor culturi si civilizatii ale lumii. Acest paradis al soarelui, marii, muntilor si lacurilor, poate deveni destinatia ideala pentru vacanta ta. Aici poti patrunde in misterul Orientului, descoperind in acelasi timp influente occidentale.
Riviera turceasca are un climat ideal si este scaldata de apele marilor Mediterana, Egee, Marmara si Neagra, avand reputatia de a fi un paradis al navigatiei. Litoralul este o comoara de golfuri, grote si plaje minunate, unde descoperi cele mai moderne si luxoase hoteluri sau cluburi de vacanta, sezonul fiind deschis turistilor din aprilie pana in octombrie.

Riviera Antalyei ce a incantat milioane de calatori de-a lungul timpului, cu cele mai frumoase si mai cunoscute dintre plajele Turciei, ofera nopti minunate si o bogatie a peisajelor care taie rasuflarea.
O alta comoara a Turciei este Kusadasi sau Insula Pasarii, un oras-port la Marea Egee cunoscut din antichitate drept Neapolis, a inflorit sub cateva civilizatii: greaca, romana, venetiana, genoveza si otomana. Asezarea s-a bucurat intotdeauna de prosperitate economica, insa s-a aflat permanent în umbra maretului Efes.
Marcata la nord de Izmir iar la sud de Bodrum, statiunea Kusadasi este gazda ospitaliera a celor care vin sa se bucure atât de plajele generoase ce se intind pe o lungime de 30 de km, cat si de spectacolul marii, dar nu in ultimul rand sa contemple vestigiile orasului Efes. Windsurfingul, skiul nautic, plimbari cu barca si volei sunt doar cateva dintre activitatile pe care le puteti practica aici.